Nova sessió musical presentada per la selvatana Jordina Arnau, i escollida per Pol Benach i Xavier Mèlich del col·lectiu reusenc la Mandriliada.

Bona nit un dissabte més. Avui comencem el fil musical amb un dels himnes més representatius dels Països Catalans. De fet, no necessitaria ni presentació. Elèctrica Dharma!

Acabem de sentir els barcelonins Animal, amb un dels temes del seu nou disc, Només amb tu. I no ens movem de Barcelona, concretament del barri de Sants, per escoltar Pirat’s Sound Sistema amb Al meu món.

Recordeu l’anunci d’Envàs on vas? Les The Mamzelles es van donar a conèixer amb aquell anunci, però no es van quedar aquí. Del seu disc “Que se desnude otra” ens presenten Rimapaxa Western.

I uns altres que no necessiten presentació són els Obrint Pas. A Benvinguts al Paradís, el disc que van publicar l’any 2007, trobem…Una història d’amor.

Escoltàvem El vol de l’home ocell, de Sangtraït. I passem a Umpah Pah, el grup gironí d’un jove Adrià Puntí que va estar en actiu del 1989 al 1996. El seu segon disc, Bomboo Avenue, porta el nom del carrer principal de Kingston, Jamaica, que precisament és on es va gravar el videoclip d’aquesta cançó, La catximba i els rostolls d’Angelina.

I no ens movem del Reggae. Concretament del Reggae per Xics. Arriben The Pengüins, i el seu Avi que estima el mar.

Hem escoltat Sent la nit, de Kabul Babá. Una adaptació de Save Tonight, d’Eagle-Eye Cherry. I passem ràpidament a La Troba Kung-Fú i la seva Flor de primavera.

Aspencat són actualment un dels grups de moda dels països catalans. Des del seu disc Naixen Primaveres, publicat l’any 2011, ens arriba Revolucionari.

I què farieu si us toquéssin 2.300 milions? Els Dr. Calypso tampoc ho tenen gaire clar…

No podia faltar una petita ració de rap en aquest fil musical. En aquest cas, At Versaris amb Fetitxe 13 col·laborant a Passat, Present, Futur. I per tancar aquesta setmana el fil musical, escoltarem els Strombers. La cançó: Mercè. Fins la setmana que ve!

Et pot interessar...