A l’edició d’avui repassarem algunes de les novetats que ens va deixar el 2016, però també les novetats d’aquest gener. A més, sentirem grups emergents que apunten maneres i els consagrats que mai ens cansem d’escoltar.

Per obrir la pluja de novetats res millor que els ritmes folklòrics del Diluvi, que presenta el seu nou disc Ànima amb el tema Vell Record.

Pupil·les Dilatives està fent campanya pel nou dics que ha de treure en breu. De moment ha difós el tema Les Silenciades per presentar el disc homònim.

Una altra novetat flamant és la de Manu chao que ens regala quatre temes que ens han agafat a tots per sorpresa. Pretenen conformar un projecte nou amb ritmes tranquils i contemplatius, amb el nom TIPOTA. Escoltem Moonlight Avenue.

Després de l’ èxit fulgurant de Mordiendo, Tremenda Jauría segueix amb la festa. Aquestes darreres setmanes anaven amb un nou tema sota el braç…I cada un amb col·laboracions de luxe. Bebehacheeme amb Sara Hebe!

Després de 5 anys, Gertrudis ha tingut temps d’agafar Aire per volar alt. Doncs això, Aire del disc Ara Volo Alt.

A finals de l’any passat el grup barceloní Ascensa Furore treia el primer cd. Un grup ple d’experimentació i qualitat que ho petarà d’aquí molt poc. Escoltem Legguins i Làtex del seu disc Nit i Aigua.

L’ amor fora del mapa és el nou projecte de Roc Casagran, Mireia Vives i Borja Penalba. Una barreja de poesía, literatura i música que va començar ambun llibre i ha acabat amb disc.

El 2016 ens va deixar de tot, des de bombes com el disc de La Raiz: La hoguera de los Continentes fins a perles com el disc de Esir: Florirem. Escoltem Rueda la Corona i Florirem d’Esir

Vadebò també va presentar treball i cal anar al dia! Hem escollit el reagge del tema La Guerra del seu disc Actitud.

A principis de l’any passat també sortia el cd Today del grup valencia Saï Saï. Reagge, roots i dancehall per tothom. Hem triat Today is the day.

Faves Enlaire!! Que tornen les Oques Grasses amb el seu tercer disc My Pony!

Deu ni do quin any, quins concerts quins moments hem viscut, cadascun com Instants Cremant d’Auxili. El nivell està molt alt. Eprofitem i Detonem l’Estona.

Viridarquia és l’últim disc de Lagrimas de Sangre. Els trovavem a faltar! Escoltem Aire Pur.

Acabem aquest recull de novetats amb la campanada que han donat Prozac Soups, traduint el tema de Franco Battiato. Voldria veuret dansar. Moltbona nit i bona setmana. Ens trobem al Fil musical la setmana que ve!

Et pot interessar...