Avui parlarem amb el periodista Rafel Nadal que torna a les prestatgeries de les llibreries en aquesta ocasió amb La senyora Stendhal. Recordem que és autor d’Els mandarins, un llibre en què es parla de la importància del poder, i també dels èxits Quan érem feliços (premi Josep Pla, 2012), Quan en dèiem xampany i La maledicció dels Palmisano (2015), una novel·la que ha estat traduïda a catorze llengües.

La senyora Stendhal és un llibre ambientat durant la postguerra, quan l’Annie Stendhal ha de fer de mare d’un nen, el Lluc, a qui el darrer dia de la guerra civil li han matat la mare biològica. Infància, dolor, força, superació… i la gran qualitat literària de les lletres de Rafel Nadal que aconsegueixen atrapar-nos i fer-nos no abandonar el llibre fins que l’acabem. I ja ho podem avançar, el final ens sorprendrà. I fins aquí, ara a llegir!

Et pot interessar...