La selecció del bon rotllo!

Benvingudes a una nova edició del Fil Musical de Ràdio Terra, la cita dels dissabtes amb la bona música d’aquí. Avui ens permetrem el luxe de fugir dels programes monogràfics, centrats en algun tema i ens limitarem a elaborar una llista de temacles, aquelles cançons d’ara i de sempre que t’animen el dia. Per acompanyar l’arribada de la primavera anem a fer la selecció del bon rollo. Som-hi!
Hem començat amb Estúpidament Feliç dels Pets posar un tema de consens i així obrir la llista amb força, seguim amb Alegria, que segur que no trenca l’efecte!
El bon rotllo també es pot invocar amb ritmes tranquils, si no fixem-nos amb Dr Calypso que en van ser uns mestres! Sentim Reagge Lovers!
Ens quedem amb el reggae, ara, a mans de l’Adrià Puntí en els temps de Umpah Pah van escriure aquest temacle. Els rostolls d’Angelina
Un temacle imprescindible de Rapsodes són les Coses de la vida.

Cadascú te una pròpia cançó especial d’Albert Pla. Hem escollit Els Hongos!
Tot seguit, una estona de hip hop a Ràdio Terra! El grup de rap combatiu d’At versaris, originari de Sabadell, amb el seu tema “Quan tornis, quan marxis” i a continuació una cançó que puja l’ànim a tothom. Estel d’Atupa!

Seguim amb bon humor amb La Carrau i un temacle poc conegut! Cosa fina, cosa bona!

I des de Tarragona, ens aixequem amb el Son de la Chama! Juntament amb la Pegatina, amunt! Amunt les paraules que dónen esperança!

No hi ha manera més dolça de despertar-se que amb “Les coses”, d’Agraviats. Una autèntica oda d’aquest grup de Castelló al moment de despertar-se. Que s’enganxi l’optimisme des del primer moment del dia!

Hem sentit com sonava Cesk Freixas, que gairebé no necessita presentació. Ni el cantautor nascut a Sant Pere de Riudebitlles ni la seva “petita rambla del Poble Sec”. I tot seguit, uns altres que tampoc necessiten massa presentació. Des de la nit de València, Obrint Pas!

Escoltarem ara a Ràdio Terra una cançó per abans d’anar a dormir. Anna Roig i l’ombre de ton chien, Corre, salta, brinca, vola!

I en una edició com aquesta del Fil Musical, no podia faltar La Gossa Sorda, una cançó que ens trasllada a l’estiu! La Guàrdia!

Per acabar, aixequem la sessió i la nit amb Gerointifada d’Orxata Sound Sistema

I tampoc poden faltar, per dir adéu, els Pirat’s Sound Sistema, en aquesta ocasió sense les Spyce Girls, amb el Digues què faràs! Fins la setmana que ve! Amor a saco a totes!

Et pot interessar...