Sessió musical de la felicitat

Bona nit a tothom i benvingudes a una nova edició del Fil Musical de Ràdio Terra. De fet, benvingudes a una feliç edició del Fil Musical, ja que avui les cançons que escoltarem aniran dedicades a això: a la felicitat!

Aquests, com molt bé sabeu, eren Els Pets. Els de Constantí amb «Estupidament Feliç», del disc «Respira», publicat el 2001. I tot seguit, Oques Grasses, que la veritat és que tampoc necessiten gaire presentació. «Fer-te Feliç», amb la col·laboració de Joan Garriga!

Saltem ara a una cançó del disc de la Marató. De la 25 a edició de La Marató, l’any 2016. Ainhoa Arteta i Pablo López cantaven aquesta emotiva versió: «Sóc més feliç».

Saltem, ara que ja arriba, a una de les cançons de l’estiu catalanes. Concretament de l’estiu de 2014. Via Límit ens prometia la felicitat amb «Et faré feliç».

I seguim amb aquesta cerca de la felicitat al Fil Musical de Ràdio Terra. Torn ara d’Hora de Joglar, amb el seu «Sóc Feliç», del seu disc «Gira el temps», publicat el 2015.

Una de les grans coses de la Marató de TV3 és que ajunta alguns dels artistes més importants per tal que cantin les seves versions. En aquest cas, una rumba de Los Manolos! Seré feliç, del disc de La Marató de 2016, versionant l’I will survive.

The Anti-Patiks tenen molt clar què és el que els fa feliç. Només i cap altra cosa que el Punk Rock.

Joan Rovira també ens aporta algunes de les claus per tal de Ser Feliç. L’artista revelació de l’Enderrock 2016. El seu disc debut, Peix Sense Espina, incorporava aquest «Ser Feliç».

 

Sanjosex ens aportava també la seva pròpia visió de què fer per ser feliç. Farem tot seguit una connexió fora de la frontera dels Països Catalans a veure si en el tema de la felicitat la Cabra Mecánica hi té alguna cosa a dir.

Viatgem de tornada cap als Països Catalans. Concretament cap a Alcoi. El Diluvi i la seva cançó: Alegria.

I d’una alegria a l’altra. En aquesta ocasió, la d’Antònia Font.

I quan ets feliç, no hi ha altra que celebrar-ho. Lagrimas de Sangre sap com fer-ho amb el seu hip hop! Des del Maresme, amb el seu disc «Si uno no se rinde», arriba «Voy a celebrarlo»

La Trinca, l’any 1973, ja tenia clar que si tu no saps ser feliç, ningú t’ho pot ensenyar.

I anirem acabant aquesta cerca de la felicitat en el Fil Musical d’avui, com no podria ser d’altra forma, amb un final feliç. Concretament, amb el Final Feliç de Joan Miquel Oliver.

Ara sí, ens despedirem amb un altre final feliç. En aquest cas, el de La Terrasseta de Preixens remixat per Lo Puto Cat. Acabarem amb ànims aquest fil musical. Fins la setmana que ve, sigueu felices i feliços!

 

Et pot interessar...