La darrera setmana diversos mitjans de comunicació van aprofitar els resultats de les proves d’educació PISA per remarcar la necessitat del programa EFEC, d’Educació financera a les escoles de Catalunya.

Aquest matí la Plataforma per una Educació en Economia Crítica ha respost a aquestes declaracions al·leguen que el programa educatiu EFEC va a carrec d’entitats financeres i no dels centres educatius i que a més a més, proporciona només una visió capitalista de l’economia, com si fos l’únic model possible i intenta inculcar aquesta ideologia, sense promoure el pensament crític a l’alumnat, a qui considera futurs consumidors.

Parlem amb Marina Pérez, membre de la Plataforma i amb Enric Vila, de Post-Crash per analitzar aquesta monopolització del capitalisme en l’educació de l’economia.

Et pot interessar...