Bona nit de nou a una nova edició del Fil Musical de Ràdio Terra. Comencem aquesta setmana a ses Illes Balears, de la mà d’Antònia Font amb Me Sobren Paraules, del seu disc «Lamparetes».

 

Els Amics de les Arts són un grup que no necessiten presentació. Almenys ara ja no. El disc Bed&Breakfast els llançava a l’èxit de l’escena musical catalana. Una de les cançons preferides d’aquest disc és Armengol.

 

I ara saltarem uns quants anys enrere a buscar la inigualable Guillermina Motta i el seu «Vestir d’en Pasqual»!

 

Uns altres que no necessiten presentació són els Obrint Pas. Del seu CD «Coratge» escoltarem la cançó «Murals». Per a qui no la conegui, escolteu atentament.

 

I d’Obrint Pas anem directa cap a la Taverna. Concretament, la Taverna d’Old John. Del disc «Paranys de la Memòria», el primer volum dedicat a l’Old John de Pep Sala i la Banda del Bar.

 

Del grup de rap valencià Rapsodes en sorgí, com no podia ser d’una altra manera, un altre grup de rap: Herba Negra. Fa poc van estrenar «Level up», on hi trobem aquesta col·laboració amb Auxili a «La Llavor».

 

Un dels grups emergents de la música de les terres de l’Ebre és Mascarats. «Mai més presons» és el hit del seu últim disc, «Trencarem l’imaginari».

 

Precisament la cantant de Roba Estesa participa en el videoclip d’aquesta última cançó de Mascarats. Així doncs, torn per Roba Estesa i «La Reina Mora»

 

I a l’últim disc de ZOO, publicat ara fa poques setmanes, hi podem trobar grans temes com «Ventiladors»!

 

Saltem del rap a la rumba! Tot i que no és dijous, avui toca paella! «Dijous Paella»!

 

Uns que per desgràcia ja no toquen junts, probablement per la naturalesa del grup, són els Mesclat. Una mescla de gent, estils i temàtiques que ens deixava cançons com «El rei vol corona»

 

Últimes cançons d’aquest fil musical d’avui. Hora d’animar la festa! I no hi ha millor manera de fer-ho que amb Dr. Prats! No t’encantis!

 

Ja arriba l’estiu, i ja sabeu què passa amb els pantalons curts. Sobretot quan encara ets una criatura!

 

I ens n’anem aprofitant aquest Tren de Mitjanit de Sau! Fins la setmana que ve!

 

Et pot interessar...