El fil musical de Sant Joan

1 Ezetaerre (Grup de Rap combatiu de Galiza format per Pirola, Garchu i Petrowski) – Á volta da lúa (Amb Marta Espinosa, cantautora madrilenya) (Aspiracións mínimas e urxentes) 2017

2 Perro Sucio (Raper brasiler de Sao Paulo, amb seu a Barcelona. Forma part de La Perrera, un col·lectiu musical, enfocat a la cultura Hip Hop, amb influències del Soul, Funk o Reggae, on també hi ha Ananda i Elgosdeluri) – Me Abusa. 2017

3 The Mediaplayers Grup de DJs de Barberà del Vallès, format 2008. Son La Festa! Van començar dient-se Azucarillo Kings i el 2010 van passar a tenir el nom actual. Son la Esti, el Carlitos, la Rosana, l’Albert i el Gonzalo)- Confetti Bch (1r tema de creació pròpia i sense dubtes una de les cançons de l’estiu) (Official Video)2017

4 ITACA BAND (Banda formada a Montcada i Reixac el 2004. Amb Albert, Pol, Kel, Pere, Maria, Unai i l’Ulisses) (amb Pau Llonch d’Atversaris) – 05. Radicalmente optimista (De l’álbum Explosiva) 2017

5 No Konforme (Banda de Punk Rock de Vallekas. Son Luis “El Luna” (guitarra i veu), Sergio Luna (baix), Egoitz “Mago” (bateria) i J.C Bauer (guitarra)- Vallekas (Delicias de una falsa democracia) 2017

6 Libertad Kondizional LKZ (Jove Banda de Rock Trompetero de Banyeres de Mariola Alacant. Amb Nacho Rock, Xexu Rastaman, Jose Guardiola, Zoe Baldó, Carlos Alonso, Alejandro Xispa,

Adrián Sirera) (Feat. Kosta Boikot) – Visto así (Acción, Reacción) 2017

7 Doble Filo (Grup punk format a Karcelona el 2016 Amb Albert Gran: Guitarra, Jose: Baix i crits, Tiko: Crits, Fran: Bateria i crits) – Arcadia (Doble filo – Demo) 2017 (1ªDemo de la banda)

8 Brigada Moreneta BRIMO (Banda de PunkRock subversiu de Vilanova i la Geltrú formada el 2015) – Control Total – (Cover de The Clash (Complete Control) (del seu treball Brimo Wars 2017)

9 Cock Sparrer (Mítica Banda Londinenca d’Oi! formada el 1972 per Colin McFaull (veu), Mick Beaufoy (guitarra), Steave “Burge” Burgess (baix) i Steave Bruce (bateria) – One By One (del seu 8è CD Forever) 2017

10 Blade loki (Banda polonesa formada el 1992 a Wroclaw. Fan Punk Rock Melòdic i son Aneta – veu, Dudzic – baix, Twurca – guitarra, Norbi – tecles, Pucek – tambors, Lisu – trompeta i Daniel – trombó) – No pasaran! (No Pasaran!) 2006

11 VIOLETS (Trio de Punk Rock Grunge Barceloní format el 2011 per la Glory, la Momo i el Pablo) – Good vibes (Del seu àlbum Violets) 2015

12 Civet (Banda femenina de Punk Rock’n’Roll de Los Angeles. EUA formada al 1999. Amb Liza Graves i Suzi Moon- Guitarres i veus, Christian – Bataka, Jonny- Baix) – Son Of A Bitch (Hell Hath No Fury) 2008

13 A Quemaropa (Banda de Punk, Hardcore, Oi! de Burgos formada el 2006. Son JUAN-Veu

JD i JUANILLO-Guitarres, HARRY-Baix i, GRAJA-Bateria) – Revolución (Resistir es Vencer) 2017

14 Crim (Banda de Punk-Rock Tarragonina formada x l’Adrià – Guitarra i veu, Quim – Guitarra,

Javi – Baix, Marc – Bateria) – Verí Caducat (Blau Sang, Vermell Cel) 2016

15 Boikot (Mítica Banda de Punk madrilenya formada al 87,caracteritzada pel compromís social i el missatge polític, son: Alberto, Kosta, Grass, Juankar i Txikitin – Jarama (Videoclip Oficial) 2017.La banda madrilenya s’implica a la recuperació de la memòria històrica amb aquest doble treball, pel·lícula y videoclip.

16 LA GOSSA SORDA (Banda ja extingida de Pego a la Marina Alta, País Valencià. Feien Punk rock, Folk, reggae i ska) Esbarzers (L’Última Volta) 2016

Et pot interessar...