«Assentiré de grat» torna a Ràdio Terra o en podcast quan vulgueu.El primer programa de la temporada està dedicat a la figura de Ramon Llull a partir de la música de Manel Camp Quartet inspirada en l’Art.

«Assentiré de grat» inclou diverses seccions fixes:

«Diari de Joan Fuster». De 1952 a 1960, Joan Fuster, pensa lliure de catalana llengua, va escriure un diari que, llegit ara, esdevé un dels textos més suggestius escrits en aquest racó de món que són els Països Catalans. En el primer programa no la trobarem encara.

«L’irradiador». De Salvat al salvament marítim, de la mar a la mà, de les dues a les tres, i de la trinitat a més enllà dels nombres. Versions i diversions contraposades, animades a confraternitzar, estimar-se i barrejar-se tant com els vingui de gust. En aquest primer programa tampoc tindrem aquesta secció.

«La poesia del procés». Una secció que s’acaba perquè el procés ja és història i ara hi ha “mambo!”

Et pot interessar...