Bona nit a tots i totes! Esteu preparades per una hora de bona música? Doncs, que comenci la festa! Sabeu quin punxa-discos tenim avui? Doncs, ell mateix es presenta:

I després d’aquesta original presentació. La Verge de Queralt (PD Nanfu) inicia la seva sessió amb una cançó que tot just aquesta setmana ha vist la llum. Es tracta del nou projecte de Xavi Sarrià, amb el disc “Amb l’esperança entre les dents” i la cançó “Ingovernables”.

I de l’Horta de València al Berguedà. La cançó que sona es titula “Tants cops com ens mateu” i és dels impresentables “Brams”, amb el “Titot” al capdavant!

I, aquesta darrera, era la versió de l’acordionista vallesenc Carles Belda, que interpretava l’Empordà dels gironins Sopa de Cabra. Però, ara, viatgem cap al sud, de la mà dels Pellikana i la seva cançó “Pintar la vida”.

I, continuem amb els ritmes jamaicans! Ara, però, de la mà de Germà Negre i la seva particular versió del clàssic mundial “Els rius de Babylon”

I, si abans escoltàvem els Brams, ara és el torn dels Aramateix. Un grup que també va liderar el berguedà “Titot”. Escoltem la cançó “300 anys”, en referència, a la commemoració del tricentenari de la Batalla d’Almansa!

I, la cançó que escoltàveu era “La forja de la història” dels barcelonins Opció K-95. Però, el PD Nanfu com a bon berguedà, ens recomana una nova cançó dels Brams. En aquesta ocasió “No teniu pas prou acer”.

I, si abans hem sentit el Carles Belda versionant un clàssic del rock català dels 90, ara recuperem una cançó encara més antiga. És la “catximba”. El clàssic del gironí Adrià Puntí passat pel sedàs de l’acordionista vallesenc.

I, tornem al present, per escoltar una cançó dels Auxili, un dels grups que més “bolos” ha fet aquest estiu arreu dels Països Catalans, i també més enllà. Aquesta peça es titula “Detonem l’estona”.

I, sí, aquesta també és dels berguedants Titot i David Rosell. Però, és que PD Nanfu és un enamorat de la seva terra. Per això… “en un poble oprimit”

I, “Torno cap a casa” és la cançó del grup Gertrudis que ara mateix podeu escoltar. El grup liderat pel reusenc d’acollida Xavi Ciurans que ens va acompanyar fa unes setmanes en la presentació del nou curs de Ràdio Terra. Bones vibracions que fan ballar al més arrítmic!

I, arribem a la recta final d’aquesta sessió del punxa-discos berguedà Nanfu. I, ho fem amb “Herència” dels Aspencat. Des de la Marina, una cançó que ens fa emocionar a tots i totes!

I, com podia acabar aquesta sessió si no és amb foc! Des de la Safor, Zoo omple d’espurnes les ones amb “Correfoc”. Recordeu! Tornem dissabte que ve amb el Fil Musical. El programa de Ràdio Terra que agermana punxa-discos d’arreu dels Països Catalans!

Et pot interessar...