Les seus socials dels bancs es queden als Països Catalans

Mossos i entitats sobiranistes als jutjats. Aquest matí declaren davant l’Audiència Nacional el Major dels Mossos i la intendent del districte de l’Eixample i després els presidents d’ANC i Òmnium per les concentracions durant els registres a les institucions catalanes del dia 20.

Per altra banda, als presidents d’ANC i Òmnium Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, se’ls acusa, també, de sedició per haver fet una crida a la gent a concentrar-se davant de les seus de les conselleries que estaven sent registrades i  impedir, d’aquesta manera, l’actuació policial.

Banc Sabadell trasllada la seva seu social de Sant Cugat del Vallès a Alacant, se’n van de Catalunya per refugiar-se de la incertesa política i d’una probable declaració d’independència. Caixabank fa una reunió avui per decidir si se’n va cap a les Illes.

You may also like...