Ahir a la tarda la ultra dreta va agredir persones que participaven de la manifestació del 9 d’octubre a la ciutat de valència. 300 persones es van concentrar al lloc on havia de començar la marxa convocada per l’esquerra i pel nacionailsme valencià per tal d’impedir-la. la manifestació va canviar de rumb davant la no actuació de la policia nacional.

La concentració ultra no estava autoritzada, la manifestació de l’esquerra sí, malgrat això davant les agressions a manifestants i els insults, la policia nacional no va actuar més que contra les persones agredides en intents de fugir corrent o defensar-se.

Malgrat tot, la manifestació es celebra i canvia de recorregut i les represàlies no s’han fet esperar, compromís i podem, demanen la dimissió del delegat del govern al País Valencià, Juan Carlos Moragues per les agressions ultres i la falta de seguretat

You may also like...