El president de la Generaltiat de Catalunya, Carles Puigdemont, respon a Madrid el requeriment del govern Espanyol sobre si ha declarat o no al independència, l’endemà del 77è aniversari de l’afusellament del president companys, declarat dia nacional en memòria de les víctimes de la guerra civil i la repressió franquista.

I enmig de tot plegat, avui tornen a declarar els incausats per un delicte de sedició durant les mobiltizacions en resposta a les detencions a alts càrrecs del govern el 20 de setembre.

La Generalitat valenciana ha d’assumir la despesa d’ensenyament amb recursos propis a causa de l’infrafinançament.

Avui és el segon Dia de les Escriptores, aquest any sota el lema Dones, saber i poder. Així ho va decretar la Biblioteca Nacional d’Espanya l’any passat i des de llavors el dilluns següent al 15 d’octubre, per Santa Teresa, reivindica l’espai de les dones en el món dels llibres.

Et pot interessar...