Ahir, TV3, Catalunya Ràdio i l’Agència Catalana de Notícies van fer públic el seu posicionament davant la intervenció dels mitjans públics en el marc de l’aplicació de l’article 155. Davant la intervenció, oients i espectadors de la ràdio i la televisió, però també els treballadors de mitjans de comunicació o periodistes a títol personal han donat suport a la CCMA.

Des de Ràdio Terra ens sumem a rebutjar la intervenció dels mitjans públics de Catalunya i qualsevol política que amenaci la llibertat d’informació i imposi el control i la censura.

En dos dies les entitats que, denunciaven l’obertura d’una nova terminal per a creuers al port de Barcelona han sumat el suport de més de 50 entitats i unes 300 persones a títol individual

Condemnat l’expresident balear Jaume Matas a 7 anys d’inhabilitació i retornar 1’2 milions d’euros per prevaricació.

La Conselleria d’Obres públiques de la generalitat valenciana reclama més inversions a Adif i Renfe per millorar la xarxa de Rodalies, proposta a qui dona suport la Plataforma Trens Dignes al Maestrat

Et pot interessar...