La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend és lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conèixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector celebrada a Castelló de la Plana

Per participar al sorteig posa m’agrada i comenta amb el nom de la persona que t’acompanyarà al post a Facebook o fes retuit al post de Twitter mencionant, també, el teu acompanyant. Ah… i no us oblideu de seguir la pàgina de Ràdio Terra a les xarxes, si no, no s’hi val! Teniu temps fins dijous 9 a les 15:00.

L’abonament inclou dues entrades per:

-9/11 – (Auditori) Mª del Mar Bonet + Ses + Showcase
-10/11 – (Auditori) Festival obert
-11/11 – (Teatre Principal) Maria Arnal i Marcel Bages + Mireia Vives i Borja Penalba
-12/11 – (Auditori) Rock en Familia

 

Molta sort i molta ràdio!

Et pot interessar...