Avui a l’informatiu tenim a Marc Guinjoan per analitzar les opcions per una llista unitària que sembla que comencen a esvair-se de cara al 21 de desembre. Aquesta nit acaba el termini per registrar coalicions i hem volgut saber les implicacions pels partits d’anar junts o separats.

Malgrat les 200.000 signatures que s’han recollit en tres dies a la web llistaunitaria.cat, els partits no s’estan posant d’acord per anar a la una. La CUP prendrà la seva decisió aquest diumenge dia 12 a l’Assemblea  Nacional. Mentrestant Esquerra Republicana ja va afirmar aquest cap de setmana que apostaven per la llista unitària si aquesta superava Junts pel sí i s’hi sumaven, per tant, la CUP, i a poder ser també sectors de Podem i els comuns. Qui més ha defensat la llista, de moment, ha estat Puigdemont des de Brussel·les, el PDeCAt, l’ANC i Poble Lliure.

Et pot interessar...