Avui s’estrenen les PD les tres mosquiteres al Fil musical de Ràdio Terra, les llistes més canyeres per passar el cap de setmana!

Però agafem la veu d’aquest Fil Musical preparat per les nostres companyes PD Mosquiteres la Marta i jo, l’Albert, que ptoser us sonem d’altres programa d’aquesta ràdio i que us guiarem a través d’aquesta hora de la millor música!
Ara visitem els nostres germans d’Heuskalerria amb aquest clàssic de festa a altes hores de la matinada. Som-hi amb Kortatu amb Sarri Sarri!
I no hi pot haver una boan festa major sense un bon bals sota un embelat, en aquest cas però, no ens agafarem la cintura i els espatlles com féien els nostres avis, sinó que saltarem a ritme d’Ska amb el bals més revolucionari, el bals del obrero!
I d’orgull de classe passem a orgull de país amb aquella cançó que hem escoltat fins la sacietat, però que no deix de ser un símbol de la unitat de la nostra llengua i la nostra terra. La Flama, fem Països Catalans amb Obrint pas!
I del País Valencià anem al barri de Sants, barri que a tots ens recorda a un grup oi? Som-hi Pirats!
Sabem que ja estàveu pensant que no podíem fer aqeust Fil Musical sense un dels grans del rap en català, Aquí no hi poden faltar Ad Versaris amb Dos és un!
Ara és el moment de posar-nos romàntics i no hi ha llengua més bonica que la catalana per mostrar els nsotres sentimetns amb els companys que ja trobem a faltar de la Gossa Sorda, Camals Mullats!
No baixem el to i deixem que les hormones segueixin fluint perquè aquí ja hi fa caloreta, amb els companys de Zoo, perquè és Estiu
I després de Zoom, Ara toca passar cap al Camp de Tarragona i recordar-li a un tal senyor Ramon, que ara són les criades qui li faran la vida impossible amb Roba estesa!
A qui no li burxarem els collons és als Companys d’Aspencat, que enguany deixen els escenaris, almenys de moment, aprofitem, mentrestant amb La distància.
Però res de posar-nos melancòlis, perquè recordeu que això és una sessió de festa major! així que qui millor dque Xana per dirnos Tinc ganes de festa?
I encarem aquesta recta final anant pujant el to “Si esperàveu unes professionals del rap, aquest no és el taller” així es presenten Bittah, que ens porten Poliamorosa
Parlant de poliamor, ja us podeu començar a treure la roba perquè ara ens posem d’allò més sensuals amb els compamnys ja retirats d’Orxata Sound Sistem i Suavitat Universal
I seguim perdent el control dels nostres cossos a altres temperatures perquè ara ve Se quemó, de La otra
I Fins aquí el nostre Fil Musical, ara tornaran la Cristina i la Laura, les nsotres Mosquiteres, però abans tanquem això amb Bomba Estéreo!

Et pot interessar...