Avui comença el judici contra sis antifeixistes a qui s’acusa d’agredir un grup de neonazis. Se’ls imputa un delicte d’odi i s’enfronten a 17 anys de presó cadascuna.

I ahir es va publicar el vídeo en què Roger Español donava el seu testimoni per primera vegada després de perdre un ull a causa de l’impacte d’una bala de goma disparada per la Policia Nacional el dia 1 d’octubre a la ciutat de Barcelona.

La Generalitat Valenciana inicia un estudi per començar una col·laboració amb la Federació de Cooperatives de Vivenda per impulsar un nou model d’habitatge

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat  denuncia l’asfíxia econòmica de les entitats socials que s’encarreguen de l’atenció a les persones amb diversitat funcional per manca d’atenció de les administracions

Et pot interessar...