El Ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, compareixerà davant del Senat per donar explicacions sobre les càrregues i la violència policial de l’1 d’octubre, quant va costar el dispositiu i quin criteri es va seguir per fer les actuacions.

Ahir es va viure una de les sessions constitutives més seguides de la història. El Parlament de Catalunya va constituir ahir la seva mesa sense sorpreses, però encara amb presos polítics i l’amenaça del 155. La gran incògnita ara és qui serà investit president o presidenta de la Generalitat catalana.

Ahir es va suspendre fins demà divendres l judici de la trama Gürtel valenciana davant la possible confessió de l’exsecretari d’Organització del PP de Galícia, Pablo Crespo, i el responsable d’Orange Market, Álvaro Pérez ‘El Bigotes”, considerats tots dos respnsables del presumpte finançament il·legal del PP valencià

Et pot interessar...