Tot i que, a través d’un formulari anònim, qualsevol podia aportar informació sobre les identitats de les persones assenyalades al web del Departament d’Interior, el Suprem nega que això vulnerés drets fonamentals com el de la pròpia imatge, l’honor i la intimitat.

La Guàrdia Civil continua fent escorcolls a la recerca de Puigdemont, també a la Catalunya Nord, fora de la seva jurisdicció.

Nou repartiment del FLA. Pràcticament el 60% dels diners que Catalunya rebrà aquest any del FLA, serviran per retornar els interessos dels anys anteriors d’aquest préstec.

L’Audiència Nacional espanyola arxiva la causa contra les anarquistes detingudes a l’Operació Piñata. L’any 2015 el jutjat central va ordenar a la Policia Nacional espanyola, en col·laboració amb les Brigades d’Informació de Madrid, Barcelona, Palència i Granada, detenir quinze persones per “pertànyer a un grup criminal amb fins terroristes”

Les demandes per clàusules sòl col·lapsen els jutjats especialitzats a Catalunya. El Consell de l’Advocacia Catalana es queixarà davant del Suprem perquè considera que el pla del govern espanyol de dotar cada capital de província d’un jutjat especialitzat és un despropòsit.

La fundació municipal que va contractar amb Nóos va destruir documents quan Rita Barberá va perdre les eleccions

Et pot interessar...