Les pluges continuaran acumulant quantitats importants especialment a Catalunya i Balears.

A la costa catalana algunes comarques ja acumulen més de 100L/m2 i fins demà al matí en poden acumular entre 50 y 100 més, tot i que demà la part més activa de la pertorbació es desplaçarà cap a l’arxipèlag. La cota de neu pujarà respecte les últimes hores i ja es situarà en torn als 1000m però la massa d’aire més freda, situada a l’interior peninsular, farà baixar la cota de neu cap a només els 500m la pròxima nit i matinada als sectors més occidentals com el Pirineu lleidatà, Masis del port o interior de València i
Castelló.

Acumulacions de neu nova de 10-20cm fins als 1000m, de 20 a 40cm a cotes de 1000-1500m i superiors al mig metre de neu a cotes altes de la cara sud del Pirineu. A partir de dimecres ja no tindrem precipitacions però la temperatura baixarà deixant la setmana més gèlida d’aquest hivern.

Et pot interessar...