A partir dels fotogrames dels vídeos enregistrats la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra elabora informes pericials que incorpora a les causes denunciades per SCC, on es fa una detallada descripció de la ideologia i l’activitat política de les persones investigades que fromen part, sobretot, de la Plataforma Antifeixista. Ho destapa la Directa.

La setmana passada el Congrés dels Diputats va instar el Govern espanyol a no prolongar la concessió de les autopistes de pagament, ara que comença a veure’s el final de la concessió de l’AP-7.

Més de 2 milions de turistes al 2017 a València marquen el rècord històric de la ciutat. També màxim històric al conjunt del País Valencià amb més de 8 milions de turistes i un augment que supera el 15%, tot plegat encén de nou el debat de la taxa turística i el benestar del veïnat.

El GOB denuncia que el Pla Hidrològic que prepara Medi Ambient gira l’esquena a l’Albufera ja que no fixa terminis per millorar les condicions de la massa d’aigua que l’alimenta

Et pot interessar...