La nevada es va restringint al terç nord de Catalunya i a la Catalunya nord, persistirà fins la nit però amb una cota de neu cada vegada més alta, a la tarda ja es situarà per sobre dels 1000m i a última hora propera als 2000m excepte en valls i fondalades pirinenques. Especial atenció encara a les acumulacions al prepirineu Lleidatà i vessant sud del Pirineu occidental, que durant la tarda continuaran incrementant-se. A la resta es mantindrà força tapat i la pluja donarà una petita treva fins demà, quan reapareixeran alguns ruixats però molt més febles i dispersos que els de les últimes hores i amb una cota de neu ja molt alta. Les temperatures també faran un gran salt cap amunt i demà tindrem valors entre 5 i 12 o 13 graus més altes que avui. Tot plegat afavorirà la fusió de la neu i el creixement sobtat de rius i rieres.

Et pot interessar...