La Salut Mediambiental és aquella que s’ocupa de tots els factors del nostre entorn que afecten el nostre estat de salut, i que tenen una influència, fins i tot, en la capacitat de concentració, de trobar feina o l’aspecte físic.

En són responsables les indústries del nostre voltant, el tabac, l’alcohol, l’alimentació, els pesticides i fins i tot com de sovint sortim a la natura.

A finals del 2017 es va inaugurar la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Garrotxa, la primera i única al país. És un centre pioner que s’ocupa precisament d’això, de salut mediambiental, per saber què vol dir i de què s’ocupa, a més de voler saber quins nivells de salut mediambiental tenim als Països Catalans parlem avui amb Ferran Campillo ell és metge pediatre en aquesta nova unitat.

Et pot interessar...