El cas “Ni al cap ni enlloc” considera l’acord com una victòria, tot i que l’entenen com una estratègia per evitar el judici

L’episodi de neu arriba avui al matí al punt culminant. La Generalitat de Catalunya ha activat la fase d’emergència del pla NeuCat aquest matí i l’alerta per nevades ja s’ha desactivat al País Valencià. Un matí sense transport escolar i on la recomanació és no fer ús del cotxe particular.

Catalunya continua a l’espera de l’acord per la investidura del Parlament, que podria arribar a partir de demà, i que segons sembla, proposaria Jordi Sànchez, president de l’ANC a la presó, com a candidat. Mentrestant 650 juristes han denunciat a Europa que l’Estat espanyol va vulnerar fins a 9 drets humans durant el primer dia d’octubre.

Ahir es va celebrar la primera jornada del judici on hi ha encausades sis activistes per una protesta l’any 2014 en contra la construcció de la torre 66 de la línia de molt alta tensió al municipi de Fellines, al Gironès.

S’ocupa una seu d’Agbar, a Barcelona, per tal d’exigir la condonació del deute de cinc famílies afectades per pobresa energètica, en la campanya Ofegades pel deute, de l’Aliança contra la Pobresa Energètica

L’exgerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Marisa Garcia, ha estat processada per una presumpte manipulació dels contractes amb empreses de seguretat, en el marc de la investigació reoberta per l’accident del metro de València.

L’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha ordenat aturar les obres que s’estan realitzant sense llicència municipal a Punta de sa Torre, a Portinatx, a la zona nord de l’illa d’Eivissa per construir un hotel de 5 estrelles de la cadena tailandesa Six Senses, després de les protestes de la plataforma Prou!

Et pot interessar...