La cançó “Los borbones son unos ladrones” engega el camí cap a les jornades de la setmana de la llibertat que començarà aquest dimecres a l’antiga presó model de Barcelona, coincidint amb el 25è aniversari de la mort de Guillem Agulló, assassinat pel feixisme l’11 d’abril de 1993.

Aquest matí el rei espanyol Felip VI torna a Barcelona per presidir un acte a l’Auditori del Consell General del Poder Judicial. El rei no trepitjava Catalunya des del 25 de febrer, quan va venir a inaugurar el Mobile World Congress i el va rebre una gran mobilització prop del Palau de la música.

Més de 200 persones van concentrar-se ahir al migdia al port de Palma en protesta a l’arribada del creuer més gran del més, el Syumphony of the Seas, que també va passar per Barcelona dissabte.

La preinscripció escolar no inclourà la casella del castellà al formulari d’aplicació pels centres escolars.

L’OMS va commemorar aquest dissabte el dia mundial de la salut, una celebració que a Catalunya ha estat marcada pel recent recurs del Tribunal Constitucional a la Llei catalana d’universalitat.

Et pot interessar...