La Guardia Civil ha detingut una vuitena de persones relacionades amb els Comitès de Defensa de la República. Dues d’elles acusades de rebel·lió i terrorisme per les protestes de Setmana Santa.

Tot plegat l’endemà d’una nova visita del rei espanyol a Barcelona que va anar acompanyada d’una protesta dels CDRs i de l’alumnat de l’ESMUC, a qui no es va deixar accedir a l’escola a causa de la visita del monarca.

Fem un recompte de les persones mortes en mans del masclisme aquest 2018. A Catalunya ja són 6 les dones assassinades que se sumen a un home i una dona morts en assassinats masclistes al País Valencià.

Demà la unitat d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra de Barcelona s’asseu de nou a la banqueta dels acusats per uns fets durant les protestes de Can Vies.

Unes 80 persones han participat en les II Jornades formatives de la campanya ‘No i punt!’, en les quals tres conferenciants han reflexionat sobre les festes tradicionals i com s’hi transmet el sexisme

I ahir el jutjat contenciós administratiu de Lleida va desestimar la demanda pel nomenclàtor franquista

Et pot interessar...