Avui fa sis mesos que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van entrar a la presó de Soto del Real. Mig any en una presó a gairebé 6 mil quilòmetres de casa seva.

Precisament per exigir la llibertat dels i les preses polítiques ahir es van mobilitzar centenars de milers de persones a Barcelona. També al País Valencià centenars de manifestants es van concentrar per reclamar el seu alliberament i a les Balears es va celebrar ahir un acte en defensa de la llibertat i «contra la repressió i el greu retrocés de les llibertats individuals i col·lectives»

Avui Lamela ha comunicat a Trapero, Puig, Soler i Laplana, el seu processament per sedició. Llarena també comunica avui el processament formal per rebel·lió a Sànchez, Junqueras i Cuixart que ja són al Suprem

I així, ja són 938 les persones afectades per l’aparell de repressió de l’estat espanyol en contra el moviment independentista

I avui comença el judici als joves d’Altsasu, el fiscal demana penes d’entre dotze anys i mig i seixanta-dos anys de presó per a vuit joves implicats en una baralla amb dos agents de la Guàrdia Civil i les seves parelles. Dos dels imputats ja porten més de 500 dies en presó preventiva

Et pot interessar...