Arriba la Diada de Sant Jordi, marcada pel moment polític que viu Catalunya, temàtica que de ben segur omplirà de llibres les paradetes d’arreu dels municipis catalans. També serà protagonista la lluita feminista.

L’aplicació de l’article 155 afecta la majoria d’actes oficials d’aquesta Diada. A més, avui declara el pallasso i regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, acusat d’incitació a l’odi per haver lluït un nas de pallasso al costat d’un agent de la policia espanyola. També, el mallorquí acusat de clonar la web del referèndum acusat de desobediència.

Diversos juristes han denunciat que la requisa de peces grogues i cartells al camp Wanda Metropolitano durant la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla, vulnera els drets fonamentals.

L’ajuntament de València ha anunciat que recol·locarà avui la placa del passeig de Guillem Agulló que l’extrema dreta va arrencar hores després que s’inaugurés al final de la manifestació pel 25 d’abril

Un grup de persones migrades sense papers inicia una tancada a l’Escola Massana de Barcelona “contra el racisme institucional”

Et pot interessar...