Aquest 25 d’abril, Diada del País Valencià, finalment, estrenarà en proves la televisió Àpunt. Des del mes de novembre la Ràdio pública valenciana emet en proves diverses hores al dia. En aquesta Diada s’hi sumarà la televisió i podrem veure imatges en valencià més de 4 anys després del tancament de Canal 9.
La reobertura, així com també el tancament, van ser i són un camí llarg i ple d’obstacles, que sembla que a partir de demà començarà a arribar al final.
En parlarem amb Manolo Camarasa, membre de la CGT de la secció de RTVV i treballador readmès al projecte de comunicació pública. Ell ens explica que no hi ha una llei que blindi els mitjans públics valencians i ens ajuda a fer un repàs de totes les problemàtiques amb què s’ha trobat Àpunt i les mancances amb què engegarà.

Et pot interessar...