Les possessions, el darrer llibre de Llucia Ramis, aborden molts dels mals de la nostra societat actual, ens obren els ulls a una realitat que malgrat que no ens agradi hi és. A partir d’aquí que cadascú faci el que bonament li plagui.

 

Hi parla de les persones que van néixer durant la transició i explica que “la crisi els ha afectat d’una manera més clara; ens acabàvem d’incorporar al  món laboral i pensàvem que tot això era provisional, però aquesta provisionalitat es va anar allargant més del compte”.

 


Ens apropem a la literatura catalana, des dels grans clàssics fins als autors i autores més novells. El programa compta amb una entrevista o tertúlia, així com diferents crítiques literàries i recomanacions per a tots els públics. El programa pretén difondre l’obra literària d’abast nacional i conèixer als escriptors i escriptores que més destaquen en el panorama català. Condueix totes les setmanes, Agnès Toda

Et pot interessar...