“Els metecs” recull el moment vital d’uns pares que es coneixen de l’escola dels seus fills i que, amb el viatge de tornada a la infantesa d’un d’ells, tots fan el seu propi viatge, un viatge que els ha de permetre retrobar-se a ells mateixos en el moment present, recuperar el nord.

Aquesta és la darrera obra de Pep Puig, un retrat de la seva pròpia generació i també del moment precís en què es troba en la seva última novel·la.

 


Programa que ens apropa a la literatura catalana, des dels grans clàssics fins als autors i autores més novells. El programa compta amb una entrevista o tertúlia, així com diferents crítiques literàries i recomanacions per a tots els públics. El programa pretén difondre l’obra literària d’abast nacional i conèixer als escriptors i escriptores que més destaquen en el panorama català.

Et pot interessar...