Tura ens retorna als nostres orígens més revolucionaris: la pagesia rabassaire, tot vinculat les vivències de la seva família amb les nostres vivències com a poble amb el seu darrer llibre “República pagesa. Vindicació del catalanisme rabassaire”.

Així, ens apropa a la solidaritat teixida entre els pagesos catalans en uns altres moments en què les paraules exili, presó, llibertat, feixisme… també eren a l’ordre del dia i, fins i tot, de manera molt més cruenta.


Ens apropem a la literatura catalana, des dels grans clàssics fins als autors i autores més novells. El programa compta amb una entrevista o tertúlia, així com diferents crítiques literàries i recomanacions per a tots els públics. El programa pretén difondre l’obra literària d’abast nacional i conèixer als escriptors i escriptores que més destaquen en el panorama català. Condueix totes les setmanes, Agnès Toda.

Et pot interessar...