Avui, 9 d’octubre, Diada nacional del País Valencià, dediquem el Tema del dia a parlar amb el periodista Miquel Ramos, per analitzar com s’arriba a aquesta diada.
Recordem que fa un any grups d’ultradreta van boicotejar la manifestació que tradicionalment organitza per aquesta vesprada l’esquerra valenciana pels carrers del centre de valencia.

Vam veure imatges d’agressions per part d’un centenar de persones d’extrema dreta i sobretot vam veure imatges de benevolencia policial davant la violència i les agressions que van perpetuar aquests grups.

La diada d’aquest any arriba després d’una llarga campanya mediàtica i política en contra el valencianisme, però per sobre de tot arriba amb més organització que mai i amb un lema clar, No passaran, i la preparació de columnes  des d’arreu del territori valencià per anar conjuntament cap a la manifestació.

Et pot interessar...