Aquest any des de Ràdio Terra ens hem sumat a la Ràdio Intercooperativa de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya en què cinc ràdios ens hem sumat a cooperar i col·laborar per teixir xarxa social i solidària i parlar d’economia circular.

En aquesta setena edició de la FESC, Ràdio Trinijove, Ràdio Contrabanda, Ràdio Nativa, Ràdio Fabra i Ràdio Terra ens hem convertit en l’altaveu de la FESC per difondre l’economia circular a través de les ones de ràdio.

Parlem d’alternatives alimentàries dins del cooperativisme i ho fem amb La cooperativa de consum ecològic El Llevat i la nova cooperativa d’hostaleria i restauració Xarec. Ens expliquen que des dels seus espais asseguren llocs de feina dignes en tot el cicle de producció dels aliments, a més a més de consum responsable, productes de proximitat i qualitat i aposten per reduir la petjada ecològica.

Et pot interessar...