Quin gust tenen un formatge i una cervesa artesana desobedients? Farem filosofia de guerrilla per pensar en què consisteix la desobediència, quan és una simple il·legalitat i quan es tracta d’una estratègia planificada, col·lectiva i amb un objectiu concret.

“És més desitjable cultivar el respecte al bé que el respecte a la llei” Henry David Thoreau

Per fer-ho recuperarem clàssics de la desobediència, recitarem un munt d’espurnes, recomanarem llibres concrets sobre el tema… I finalment farem un tast guiat, amb tots els sentits, de dos productes desobedients. D’una banda tastarem el formatge Marí, de Mas Marcè, i parlarem amb en Manel, formatger i ramader. I d’altra banda tastarem una cervesa artesana recent sortida al mercat i d’edició limitada; es tracta de Los Reyes Malos, la darrera creació de Küsfollin, i per conèixer-la a fons parlarem amb en Roger, un dels seus dos creadors. Farem, doncs, filosofia de guerrilla a la taula, transformació des d’allò que pensem, mengem i bevem… Perquè sense sobretaula no hi ha revolució!

Et pot interessar...