Què és el poder? Qui té poder? Què podem fer amb el poder? Quina potencialitat té el poder de la gent?

Farem filosofia de guerrilla per pensar en què consisteix el poder, qui té poder i quines dues coses, com a tracte social, podem fer amb el nostre poder. I ho farem en un sentit col·lectiu, conjunt, però també en clau d’acció pel canvi: parlarem, doncs, del poder de la gent per canviar el món.

Per fer-ho qüestionarem l’ordre establert sobre què és el poder, recitarem un munt d’espurnes que ens ajudin a pensar-hi, recomanarem llibres concrets sobre el tema… I finalment farem un tast guiat, amb tots els sentits, de dos productes desobedients. D’una banda tastarem la melmelada de saüc de Els Corremarges, i de l’altra tastarem el Licor de vi de nous de la cooperativa Tres Cadires, i parlarem amb en Quim, una de les persones que formen la cooperativa, així com aprofitarem per conèixer els lots nadalencs “Entre totes, lots”.

Et pot interessar...