Quin és el valor del temps? Quanta vida ens roben el consumisme i l’avarícia?

Un programa per alentir el temps i pensar, precisament, el valor del temps, el valor de la vida. Després d’unes setmanes tan consumistes, fem un programa sobre la llibertat que ens roba l’avarícia del consum, de les possessions materials. Fem un programa per aturar o alentir el temps en el sentit que ens indica Marina Garcés quan diu que “Pensar és interrompre l’activitat del món per poder percebre i comprendre”.

Abandonem, doncs, tota activitat centrada únicament en el productivisme i el consumisme i ens aturem per fer filosofia de guerrilla, la que avança alliberant pensaments… i la que ens permet fer un sobretaula revolucionari, amb dos productes artesans que ens fan reflexionar sobre l’alimentació com una eina transformador.

Et pot interessar...