Aquest mes, presentem un nou gran tema, l’ecofeminisme. El descriurem a través de les paraules de persones que lluiten des de fa molt de temps per reivindicar aquest concepte que sembla no ser una cosa tan nova… Ho emmarquem en la lluita feminista i la vaga de totes que s’acosta el proper 8 de març; ens agradaria explicar què significa per a nosaltres la lluita feminista des d’una perspectiva ambiental i alhora, crítica.
I és que per a nosaltres, el futur serà ecofeminista o no serà.

Aprofitem per compartir amb valtros una de les publicacions de finals del 2018 que ha tingut més ressò entre els sectors que lluitem per l’agroecologia -i on no hi falta la perspectiva feminista-, es tracta de l’Anuari de la Sobirania Alimentària 2017-2018, en aquest programa, us en fem cinc cèntims!

Et pot interessar...