El programa d’aquest dimecres està dedicat Mercè Rodoreda i Antipàtiks.

“Escric perquè m’agrada escriure. Si no em semblés exagerat diria que escric per agradar-me a mi. Si de retop el que escric agrada als altres, millor. Potser és més profund. Potser escric per afirmar-me. Per sentir que sóc… I acabo. He parlat de mi i de coses essencials en la meva vida, amb una certa manca de mesura. I la desmesura sempre m’ha fet molta por”. Ho deia Mercè Rodoreda sobre la seva forma d’escriure i les seves motivacions per fer-ho.

Assentiré de grat dedica un programa sencer als llibres de contes de Mercè Rodoreda, “Viatges” i “Flors”. La música va a càrrec, avui, d’Antipàtiks,

«Assentiré de grat», programa de poesia de Ràdio Terra que s’emet dimecres i podeu escoltar també en podcast quan vulgueu.

Et pot interessar...