Analitzem l’ecofeminisme des de diferents perspectives a través de les paraules de Yayo Herrero, Maria Mies i Vandana Shiva. Tres dones que provenen de realitats socioculturals molt diverses però que critiquen el sistema patriarcal capitalista posant la vida al centre. Amb aquesta idea recuperem la memòria de les trementinaires, dones transgressores de la Vall de la Vansa i Tuixén que entre el segle XIX i XX viatjaven a peu per Catalunya compartint el coneixement medicinal tradicional transmès de generació en generació.

Vols saber més coses de les trementinaires? Us deixem amb un reportatge de “El escarabajo verde” que en parlen!

Desmuntem el patriarcat i el capitalisme mitjançant la cooperació, el decreixement i l’economia de subsistència. Escollim viure al ritme de la naturalesa!

Et pot interessar...