Avui en dia ens veiem immersos en les noves tecnologies on de manera involuntària rebem molts inputs de tota la informació que ens arriba, les fotos, cançons, etc. Les xarxes socials en la societat d’avui en dia, com l’Instagram, el Facebook entre d’altres, han propiciat molt més publicar què fas, on viatges, si viatges molt o poc, i que vols ensenyar als altres de la teva vida. Estem en un moment on està de moda i és considerat “cool” el fet de viatjar molt. En aquest programa comentarem si les persones tenim o no tenim aquest esperit aventurer de viatjar o si només és una moda, del postureig, a l’alça avui en dia.
També comentarem si en les nostres famílies com: els nostres pares i mares, ties, avies acostumaven a viatjar o si som la primera generació familiar que més viatja. En aquest programa podreu descobrir alguns trets que us faran veure si teniu o no teniu l’esperit Wanderlus

Et pot interessar...