dav

Podran participar en el sorteig organitzat per Ràdio Terra tots els i les internautes majors de 16 anys i residents a Països Catalans. Queden excloses les menors de 16 i les treballadores de Ràdio Terra.

La promoció es desenvoluparà entre el 23 i el 25 d’abril de 2019.

Per participar en el sorteig caldrà seguir l’Instagram de Ràdio Terra i comentar etiquetant dues persones al post del sorteig.

Els i les participants podran guanyar un pack de 4 llibres i 2 discs.

Els i les internautes podran participar del sorteig tantes vegades com vulguin.

L’objectiu és promoure el perfil d’Instagram de Ràdio Terra.

El sorteig seleccionarà un guanyador o guanyadora i el premi no serà substituïble pel seu import en metàl·lic ni per un de característiques similars. La renuncia del premi no atorgarà al o la renunciant dret a la indemnització o compensació.

Un cop finalitzat el sorteig, Ràdio Terra elaborarà un fitxer numerat, amb tota la llista de participants i a través del programa Sortea2 (programa informàtic que garanteix la aleatorietat del resultat) n’extraurà la guanyadora.

Ràdio Terra comunicarà el o la guanyadora en un stories, qui tindrà una setmana per contactar amb la ràdio per tal de confirmar el premi i gestionar l’enviament. L’enviament serà gratuït. Si passada una setmana el guanyador o guanyadora no reclama el premi, aquest es declararà desert.

Es fa constar que el premi no excedeix els 300 euros.

La plataforma Instagram no patrocina, avala ni administra la promoció de Ràdio Terra, ni està associada a la mateixa.

L’usuari declara conèixer que Instagram es una plataforma aliena al control de Ràdio Terra i en conseqüència no es farà responsable pel mal funcionament de la Fanpage, falta de disponibilitat o la incorrecta transmissió dels continguts que impedeixin el normal desenvolupament del seu perfil per causes alienes a Ràdio Terra.

Et pot interessar...