Arribem al psiconàutilus 18, i amb motiu d’aquesta majoria d’edat hem decidit deixar-nos anar. I ho hem fet de la mà d’una distesa però especialment interessant entrevista; amb el Toni Llort, el mític antropòleg del Servei d’Addiccions i Salut Mental de Reus, ànima intel·lectual del col·lectiu ARSU (Associació Reus Som Útils) i de les seves múltiples activitats (entre elles fer-nos la competència amb Radio Liberarsu, autogestionada per consumidors, en actiu o en passiu, de substàncies il·legals). I quna diem substàncies podríem dir drogues, tòxics, medicines o, com suggereix l’entrevistat, biotecnologia psicoactiva socioculturalment estructurada, biotecnologia punta de subcultures ancestrals i modernes. Una entrevista que no te desperdici en un programa que no té vergonya!!

Et pot interessar...