Arreu del territori existeixen moltes iniciatives per potenciar la Sobirania Alimentària dels Països Catalans.Ariadna Pomar León i la Patricia Dopazo Gallego ens expliquen quines dificultats s’hi troben i quines estratègies poden funcionar.
L’Ariadna és integrant d’Arran de Terra una associació que promou l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària a Catalunya; i la Patricia forma part de l’equip editor de la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas i de la Plataforma per a la Sobinaria alimentària del País Valencià.  Parlem amb elles per tal de descobrir l’evolució del paradigma de la sobirania alimentària als Països Catalans. En expliquen quines dificultats hi troben i les estratègies que millor funcionen per tal de sensibilitzar la població en un sistema alimentari més just i sostenible.

Et pot interessar...