Insistim, sí! El sexe i les drogues tenen molts nexes d’unió, així com enemics comuns! Són els mateixos enemics de la màgia i de la subtilesa, de la sensibilitat i de la complexitat! Ahir eren els inquisidors, en nom de la veritat única monoteista. Avui són farmacèutiques i companyies d’assegurances, en nom de la veritat única capitalista. I ahir i avui, l’heretgia i la dissidència es manifesta de diverses maneres. Ahir, com avui, tant la botànica com l’empatia ens indiquen camins diferents. A finals de maig la Conferència Mundial sobre l’Ayahuasca de Girona ens podria desvetllar alguns d’aquests camins. Però l’equip del Psiconàutilus negarem davant de qualsevol tribunal de justícia la menor relació entre aquesta trobada de científics, indígenes i activistes amb les nostres herètiques elucubracions!

Et pot interessar...