L’autora ens ofereix en primícia aquesta entrevista per parlar del seu llibre de contes. Contes adreçats al públic adult que parlen de les problemàtiques actuals, amb la música com a teló de fons. Un llibre ple d’històries íntimes generades a partir de cançons de grups valencians actuals.

Isabel Canet ens explica: “Els contes tracten temes d’actualitat, però des d’una perspectiva crítica. Temes com el suïcidi per a què la gent reflexioni sobre si tenim dret o no a disposar de la mort a voluntat pròpia. Són temes que donen per pensar i davant dels quals jo vull que la gent es plantegi una reflexió i, si és possible, arribi a una resposta. No són contes innocus. No és una literatura per a divertir únicament. Jo vull que la gent s’ho passi bé llegint, però també m’agradaria que reflexionara sobre coses que a mi m’agradaria que com a societat milloràrem”.

Et pot interessar...