Hem sobreviscut a la Conferència Mundial de l’Ayahuasca. I us hem portat noticies, idees, contactes i entrevistes amb diversos ponents. Massa per un sol programa! Així que anirem desgranant tot aquest material setmana rere setmana. Avui començarem per una persona molt especial, la Ceci Durán, que no formava part de cap taula redona ni presentava cap ponència, sinó que era una més entre el nombròs públic assistent. Però de vegades qui menys ho sembla és qui te més màgia per aportar. I la Ceci no només compartirà amb nosaltres els seus coneixements sinó també el seu art: el cant! Avui, al Psiconàutilus, es cantaran Ícaros i es desvetllaran secrets sanadors. Però sobretot, fidels a la nostra essència, ens farem preguntes, moltes preguntes. Per exemple: ens deixarem poseïr per les plantes sagrades i sanadores de l’Amazonia o les fagocitarem, un cop més, per transformar-les en un negoci impúdic?

Et pot interessar...