Desgranant interrogants que ens vam plantejar a la Conferència Mundial de l’Ayahuasca, avui hem portat al Genís Oña, un jove veterà estudiós, membre de la branca d’ICEERS que es dedica a la investigació científica pròpiament dita. Ell respondrà a alguns d’aquests interrogants però ho farà obrint-ne de nous, i al capdavall ens seguirem plantejant qüestions sobre reaccions químiques provocades per rituals místics i experiències místiques provocades per agents químics. I ens continuarem inquietant per si l’instint depredador dels mercaders dels temples malbaratarà el potencial de les noves medicines o es limitarà a reservar-les per les elits. Completarem amb un parell de biografies més de les recopilades pel Timothy Leary, que ens recordaran que les nostres inquietuds vénen de lluny.20

Et pot interessar...