Arrels musicals

Conduït per Jordi Martin
Cada primer i tercer dilluns a les 9 de la nit (Quinzenal)

Un programa que us deixarà melòdicament descol·locats

Assentiré de grat

Conduït per Jordi Martí
Cada dimecres a les 9 de la nit

La música i la poesia són els dos elements centrals d’aquest programa presentat per Jordi Martí, que ens acosta les emocions, els somnis i les idees escrites pels millors escriptors i escriptores dels Països Catalans, i que músics d’arreu han volgut adaptar per fer-les arribar a un públic més gran, i alhora, les han polit i valoritzat amb la seva capacitat artística.

Carregada de romanços

Conduït per Cristina Miró
Cada dimarts a les 8 del vespre

Els contes ens fan viatjar a móns on no podem arribar a través d’una pantalla. Cada mes tractarem una temàtica per transportar-nos a realitats ben diferents.

Cientrífic

Conduït per Marc Mestre
Cada dijous a les 8 del vespre

El programa de ciència per aquelles persones a qui no interessa la ciència. Descobrirem com es mou una formiga o com es mou l’univers i de què serveixen realment tot allò que ens ensenyaven a l’escola.

El dia sonor

Conduït per Marta Curull i Albert Salas
De dilluns a divendres (10h/14h/19h)

De dilluns a divendres us portem l’actualitat dels Països Catalans. Periodisme reposat per analitzar tot allò que passa i com ens afecta, des del nostre territori i en la nostra llengua.

El quiosc

Conduït per Clara Barbal
Cada divendres a 2/4 de 8 del vespre

Cada divendres, després del dia sonor, repassem els mitjans a El quiosc, amb Clara Barbal. Durant 30 minuts descobrirem els millors reportatges i anàlisis de la setmana per estar al dia del periodisme d’investigació dels Països Catalans.

Fil musical

Conduït per Jordina Arnau
Cada dissabte a les 9 de la nit

Els punxa-discos de Ràdio Terra ens preparen una selecció d’aquells temes que fan ballar i emocionar més a places i carrers. Tot aquest combinat, presentat per Jordina Arnau, que concentrarà en una hora tota aquesta explosió musical per culminar els dissabtes musicals.

Lletra petita

Conduït per Lurdes Quintero
Cada primer i tercer dilluns a les 9 de la nit (Quinzenal)

Programa per parlar sobre tots aquells temes que hi ha al voltant de la nostra acció personal i col·lectiva de consumir. Perquè el consum implica condicionar la nostra estructura productiva i les seves relacions socials de producció. Perquè implica un model de desenvolupament econòmic i territorial que molts cops va en detriment del nostre territori, el medi ambient i els seus pobles. Parlar de consumir, vol dir parlar d’allò que ens afecta i promovem com a societat.

Pa amb beat i sucre

Conduït per Sarai Martínez
Cada primer i tercer dilluns a les 9 de la nit (Quinzenal)

Tots escoltem música, però no ens parem a plantejar què hi ha darrera de cada cançó. No us perdeu aquest programa i plegats despullarem cada músic i desxifrarem cada melodia.

Posem-nos sèries

Conduït per Clàudia Climent i Cristina Almirall
Cada divendres a les 8 del vespre

Posem-nos sèries amb les millors produccions audiovisuals us explicarem personatges, temes, referències, opinions del públic i molt més!

Repartint minuts

Conduït per Artur Àvila i Josep Benavent
Cada dilluns a les 18h de la tarda

Repartim minuts a l’esport femení i a l’hoquei patins per donar a conèixer clubs equips i protagonistes de l’esport als Països Catalans

Va com va, va de llibres!

Conduït per Agnès Toda
Cada dimarts a les 9 de la nit

Programa que ens apropa a la literatura catalana, des dels grans clàssics fins als autors i autores més novells. El programa compta amb una entrevista o tertúlia, així com diferents crítiques literàries i recomanacions per a tots els públics. El programa pretén difondre l’obra literària d’abast nacional i conèixer als escriptors i escriptores que més destaquen en el panorama català.