Assentiré de grat

Conduït per Jordi Martí
Cada dimecres a les 9 de la nit

La música i la poesia són els dos elements centrals d’aquest programa presentat per Jordi Martí, que ens acosta les emocions, els somnis i les idees escrites pels millors escriptors i escriptores dels Països Catalans, i que músics d’arreu han volgut adaptar per fer-les arribar a un públic més gran, i alhora, les han polit i valoritzat amb la seva capacitat artística.

Au va!

Conduït per Sisco Pinyol
Cada divendres a les 9 de la nit

Les novetats discogràfiques, els millors concerts i festivals de música d’arreu dels Països Catalans, aquelles cançons que han marcat les nostres vides… aquestes són algunes de les qüestions que Sisco Pinyol (membre del web auva.cat) ens aproparà als oients de Ràdio Terra per tal de descobrir el bo i millor de la nostra escena musical actual.

Fil musical

Conduït per Jordina Arnau
Cada dissabte a les 9 de la nit

Els punxa-discos de Ràdio Terra ens preparen una selecció d’aquells temes que fan ballar i emocionar més a places i carrers. Tot aquest combinat, presentat per Jordina Arnau, que concentrarà en una hora tota aquesta explosió musical per culminar els dissabtes musicals.

L’Home Blanc

Conduït per Josep Maria Llauradó
Cada divendres a les 11 de la nit

L’Home Blanc és un programa que vol ser un espai de reflexió i crítica sobre el món que ens envolta i nosaltres mateixes a través del tractament del dia a dia, amb una perspectiva de gènere, sexual i d’alliberament personal i col·lectiu. Amb el pas del temps, l’home blanc descobrirà la quantitat de privilegis que té en un sistema patriarcal, capitalista i racista.

Lletra petita

Conduït per Lurdes Quintero
Cada primer i tercer dilluns a les 9 de la nit (Quinzenal)

Programa per parlar sobre tots aquells temes que hi ha al voltant de la nostra acció personal i col·lectiva de consumir. Perquè el consum implica condicionar la nostra estructura productiva i les seves relacions socials de producció. Perquè implica un model de desenvolupament econòmic i territorial que molts cops va en detriment del nostre territori, el medi ambient i els seus pobles. Parlar de consumir, vol dir parlar d’allò que ens afecta i promovem com a societat.

Saltant murs

Conduït per Arnau Esteban
Cada dijous a les 9 de la nit

Programa clarament dividit en dos grans blocs. En el primer, parlarem d’aquells murs que limiten la nostra capacitat crítica com a persones. Per això, parlarem amb periodistes de la Directa, Crític i El Temps perquè ens expliquin aquests articles i reportatges d’investigació que parlen d’aquells temes que el pensament únic silencia. En el segon, ens endinsarem al món de les presons. D’aquelles persones recloses en centres penitenciaris que ens expliquen com som i com actuem com a societat.

Va com va, va de llibres!

Conduït per Agnès Toda
Cada dimarts a les 9 de la nit

Programa que ens apropa a la literatura catalana, des dels grans classics fins als autors i autores més novells. El programa compte amb una entrevista o tertulia, així com diferents critiques literàries i recomanacions per a tots els públics. El programa pretén difondre l’obre literària d’abast nacional i conéixer als escriptors i escriptores que més destaquen en el panorama català.

Vivències

Conduït per Jordina Rovira
Cada dimarts a les 9 de la nit

“Contes que expliquen històries que et podrien passar a tu”. Així és com descriu Jordina Rovira les històries breus que ens explica cada dimarts a les 9 de la nit.